Werkterrein van de afdeling

Werkterrein

Het werkterrein van de afdeling beslaat onder andere:

• Het be├»nvloeden van het beleid van de lokale overheid;
  • Het opsporen en oplossen van knelpunten;
  • Het (persoonlijk) adviseren aan bewoners;
  • Het geven van voorlichting en informatie, ook via internet;
  • Het werven van vrijwilligers, leden en donateurs;
  • Het voeren van acties;
  • Het uitvoeren van projecten;
  • Netwerken ontwikkelen, bijhouden en bij elkaar brengen gericht op het duurzaam realiseren van meer veiligheid en leefbaarheid in wijken en buurten;
  • Profileren op specifieke lokale aangelegenheden;
  • Het lokale publiek debat voeren.

Ik geef toestemming