Bestuur VVN afdeling Baarn

bestuur nieuw 2018

Van links naar rechts: Joke van Vulpen-Scheer / Liesbeth van der Burgh - De Haan  / Gea de Lange

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deel willen uitmaken van ons bestuur.

Lijkt het u leuk om samen met ons te werken aan de verkeersveiligheid binnen onze gemeente, of wilt u nadere informatie over een bestuursfunctie, neem dan contact op met onze secretaris via het contactformulier.

Het bestuur van de afdeling Baarn bestaat volledig uit vrijwilligers. Het bestuur wordt gekozen uit- en door de Baarnse VVN leden en bestaat normaliter uit 7 personen.

Taken van het afdelingsbestuur:

Het afdelingsbestuur is belast met het besturen van de afdeling. Hiertoe heeft het onder andere tot taak:

• het meewerken aan de uitvoering van het jaarlijks door de verenigingsraad goedgekeurde verenigingswerkplan;
  • het bijdragen aan de totstandkoming van het districtswerkplan en meewerken aan de uitvoering daarvan;
  • het organiseren van verkeersveiligheidsactiviteiten binnen zijn werkgebied;
  • het onderhouden van contacten met de contactpersonen, adviseurs, gemeentelijke overheid, de plaatselijke scholen, de plaatselijke politie en andere plaatselijke organisaties;
  • het werven van leden, informeren van leden en betrekken van leden bij de uitvoering van verkeersveiligheidsactiviteiten;
  • het samenwerken met contactpersonen, adviseurs en belendende afdelingen, al dan niet in regionaal samenwerkingsverband;
  • het afstemmen van belangrijke, dan wel werkgebied overstijgende zaken met het districtsbestuur en/of met collega-afdelingen.

Ik geef toestemming